Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Trouwlocatie of bruiloft tussen Breda en Tilburg

Op zoek naar een mooie trouwlocatie tussen Tilburg en Breda?

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Deze romantische dag wilt U daarom met uw familie en vrienden delen. Deze gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie!
Een bruiloft / trouwerij vieren bij De Hooikar? Dat kan! Een sfeervolle locatie met verschillende zalen voor een gezellige receptie, lekker diner en een bruisend feest!

Natuurlijk hebt u specifieke wensen voor uw trouwdag. Dat is geen probleem. Wij weten elke bruiloft op gepaste wijze in te vullen. Onze ervaring en gastvrijheid staat garant voor een zorgeloos feest, wij doen er alles aan om het jullie en jullie gasten naar de zin te maken. We maken er samen een onvergetelijke dag van.

Waar moet u allemaal aan denken als u gaat trouwen? Wij helpen u graag.

De ceremonie – Trouwlocatie

Op 500 meter afstand van De Hooikar is een officiële trouwlocatie; De Steenfabriek. Wilt u ook graag trouwen in de kerk? Op 600 meter afstand van De Hooikar is de St. Petrus Banden Kerk van Gilze.

Welkomstborrel

Het Ja-woord is gegeven, daar moet op geproost worden! Dit kan niet beter dan met een glas champagne van de champagnetoren en een stuk van de overheerlijke bruidstaart.

Diner

Op een lege maag kan er niet gefeest worden. Daarom is het mogelijk om bij ons heerlijk te dineren. Voorafgaand aan het diner ontvangt u een amuse en daarna kunt u genieten van een heerlijk 3 of 4 gangen diner wat door u zelf is samengesteld.

Avondfeest

De gasten komen binnen, de felicitaties worden in ontvangst genomen en ondertussen voorzien wij iedereen van een lekker een gebakje en een welkomstdrankje. De gehele avond wordt er voor u gezorgd. Naar wens zullen er hapjes geserveerd worden en/of op tafel staan. Er zal u deze avond aan niets ontbreken!

U regelt zelf de muziek met uw favoriete DJ, band of misschien wel beide. We kunnen eventueel een podium in de zaal plaatsen. Daarnaast zullen we zorgen voor een ruime dansvloer zodat er door alle gasten lekker gefeest kan worden! Op deze manier hopen we er voor u een onvergetelijk feest van te maken!