Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Golfpark Weilenseind

Mooie golfbaan gelegen in Gilze tussen Breda en Tilburg

Achter café zalen “De Hooikar” ligt Golfpark Weilenseind. In het Brabantse landschap kun je in alle rust genieten van het golfspel op onze uitdagende 9 holes par 3/4 baan.

Deze golfbaan is aangelegd in 2001 naar een ontwerp van golfbaanarchitect Alan Rijks. Alle facetten van het golfspel kunnen in deze baan aan bod komen. Bunkers, glooiende greens, waterpartijen, strak gemaaide fairways, prachtige begroeiing en ruisende roughs maken dat spelers van elk niveau op deze uitdagende baan aan hun trekken komen.

Door de hoge kwaliteit van de baan en de greens, kunnen wij ons meten met de grote banen in de regio.
Ook beschikt Golfpark Weilenseind over oefenfaciliteiten waar zowel de beginnende golfer het golfspel onder de knie kan krijgen of de gevorderde golfer zijn spel kan perfectioneren.

Golfclinics

Golfpark Weilenseind organiseert clinics die zich uitstekend lenen voor bedrijfs- en verenigingsuitjes, maar natuurlijk ook voor een vrijgezellendag of familiefeestje.

Golfpark Weilenseind beschikt over een prima oefenaccommodatie en een 9-holes golfbaan. Voor de clinics zetten wij altijd Golfprofessionals in die gewend zijn met groepen te werken en begrijpen dat naast instructie ook entertainment belangrijk is. Men heeft de keus uit een 1, 2, 3 of  4-uur durende clinic.
U kunt zowel kiezen voor een ochtend-, middag- als avondprogramma (afhankelijk van het seizoen). Tussendoor lunchen of de dag afsluiten met een barbecue behoort tot de vele cateringmogelijkheden.

Voor alle golfmaterialen wordt door het golfpark gezorgd. Het enige waar de deelnemers voor hoeven te zorgen is schoeisel met weinig profiel (bijvoorbeeld tennisschoenen) en makkelijk zittende kleding. Voor meer informatie bezoekt u de website: www.golfparkweilenseind.nl