Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Tal van activiteiten bij De Hooikar

Bij “De Hooikar” hoeft u niet stil te zitten. Er zijn tal van activiteiten die u bij ons kunt uitoefenen. Wat denkt u ervan om samen met uw gezelschap eens kennis te maken met een aantal niet direct alledaagse sporten? Bij “De Hooikar” kunt u terecht voor golf, handboogschieten en verschillende oude volksspelen.

Golfclinics

Wij bieden in samenwerking met Golfpark Weilenseind golf-clinics aan onder leiding van een zogenoemde Golfpro. In korte tijd maakt u kennis met deze fantastische sport en worden aan u de eerste basisvaardigheden aangeboden.

Handboogclinics

In samenwerking met Handboogsportvereniging “De Romeinen” kunnen wij u een handboog-clinic aanbieden. Onder deskundige leiding van enkele leden van deze handboogvereniging worden de eerste handelingen van de handboogsport bijgebracht. U zult zelf ervaren hoe er binnen uw groep snel een competitie ontstaat wie er na afloop van de clinic ‘de beste schutter van de groep’ genoemd mag gaan worden. Dit kan eventueel, mocht u dat willen, nog bekroond worden met een officiële medaille.

Oude volksspelen – Jeu de Boules

Weer eens terug in de tijd en genieten van oude volksspelen? Of een partij Jeu de Boules op één van onze banen? Dat kan! Daarnaast heeft “De Hooikar” nog andere activiteiten die we u kunnen aanbieden; zoals fietstochten, wandeltochten en huifkartochten. “De Hooikar” is dé geschikte verzamelplaats voor één van deze tochten. Ook kunt u nadien in ons café of op ons terras heerlijk uitrusten en gezellig napraten.

Interesse in (één van) deze activiteiten? Neem gerust contact met ons op!