Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Bus-arrangementen

Cafe/zalen “De Hooikar” in Gilze is een familiebedrijf dat intussen al erg veel ervaring heeft door de vele touringcargroepen die er al jaren komen sinds 1975.  Ons complex is zeer praktisch ingericht met meerdere zalen, die te combineren zijn door geluidsdichte schuifwanden.

We hebben een grote capaciteit van zo’n 200 zitplaatsen en ruime eigen parkeergelegenheid voor de touringcars. “De Hooikar” heeft een ideale ligging; tussen Tilburg en Breda, op slechts 5 minuten van de snelweg (A58) vandaan. .De reistijd vanaf de grensovergangen Hazeldonk of Baarle-Nassau is slechts 15 minuten. Ook beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid.

Tevens hebben wij leuke gidsen die met een touringcar mee kunnen reizen voor een rondrit door de streek ; bijvoorbeeld de Belgische Noorderkempen. Ook zijn huifkar-tochten in de bosrijke omgeving van Gilze en omstreken mogelijk.

Bingo

Tijdens u bezoek aan “De Hooikar” is het ook mogelijk om met uw gezelschap Bingo te spelen. Keuze uit verschillende programma’s van 1/2 uur tot 2 uur. Bingo is een leuke en verrassende aanvulling op een arrangement. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.