Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Locatie om een babyborrel te vieren

Steeds vaker kiezen kersverse ouders ervoor om niet iedere dag kraamvisite thuis te ontvangen maar om alle familie, vrienden en kennissen in één keer uit te nodigen op een babyborrel. Verwachten jullie een kindje of zijn jullie net trotse ouders geworden van een een baby en zien jullie zo’n babyborrel wel zitten? Kom dan naar De Hooikar!

De Hooikar kan jullie alle zorgen uit handen nemen. Jullie sturen de uitnodigingen zelf en wij zullen zorgen dat de beschuit met muisjes gesmeerd klaarliggen! Of wat dacht je van een taartje met een foto van jullie kleintje als opdruk? Er zijn talloze mogelijkheden die we in overleg met jullie kunnen realiseren. Komen er ook jonge gasten op de babyborrel? Ook aan hen kan worden gedacht! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een springkussen in de zaal te plaatsen.

Dus ziet u het wel zitten om een babyborrel te geven, waarbij u alle zorgen uit handen worden genomen? Wil u graag alle aandacht kunnen geven aan de gasten die uw kleintje komen bewonderen? Kies er dan voor om uw babyborrel te vieren bij De Hooikar!