Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Café Zalen De Hooikar

Welkom op de website van café zalen “De Hooikar”.

In het Brabantse Landschap tussen Breda, Tilburg en Baarle-Nassau ligt in Gilze vanaf het jaar 1806 het café “De Hooikar”. Sinds 1891 is familie van den Ouweland daar de trotse uitbater van.

De Hooikar is een geschikte locatie voor verschillende gelegenheden; van een bruiloft tot jubileum en van een babyborrel tot reünie! Of zoekt u een locatie voor een dagje weg? Dan bent u bij De Hooikar aan het juist adres!

Zalencomplex De Hooikar

Ons aanbod in zalen is gevarieerd. We hebben verschillende ruimtes met capaciteit van 20 tot 250 personen waar u in een besloten omgeving uw feest kunt vieren. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden. Op deze manier wordt uw feest een speciale gelegenheid waar u later met voldoening op terug kijkt.

Activiteiten en uitjes bij Café Zalen De Hooikar

Ook voor een dagje weg kunt bij ons terecht; golfen, handboogschieten, oude volksspelen, biljarten, darten, jeu de boules en vele andere activiteiten. En heeft u aansluitend zin in een lekkere borrel of een kleine hap? Dan bent u van harte welkom in ons bruin café of op ons terras.

Graag tot ziens bij De Hooikar.