Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Vanaf 1 juni (12.00 uur) zijn wij weer geopend!

Zoals jullie allemaal intussen wel weten mogen we 1 juni om 12:00u weer open. En wat zijn we daar blij mee!
We kregen al vele berichten van enthousiaste mensen die graag deze middag/avond bij ons op het terras wilde doorbrengen. Superleuk! Daardoor zijn we dus gestart met reserveringen voor zowel op het terras als binnen in het café op tweede pinksterdag. Intussen is het zo dat ons terras al ver vol zit voor deze middag/avond, wat wij natuurlijk erg gezellig vinden!
Mocht je nou spontaan langs willen komen, mag je dit uiteraard altijd proberen om te kijken of er nog plaats is. Wel graag eerst melden bij aankomst, want ook bij ons houden we een controle gesprek om gezondheidsrisico’s in te schatten voor we onze gasten toelaten. We nemen enkel nog reserveringen ter plaatse aan als daar ruimte voor is.

Daarnaast is onze ijssalon gewoon geopend voor heerlijk schepijs, en mag u deze dit keer wél bij ons (op gepaste afstand) op het terrein opeten! We zullen zorgen voor extra zitplaatsen, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.
De vooruitzichten qua weer belooft veel goeds! Dus wil je volgend weekend zeker zijn van een plekje op ons terras? Reserveer dan door te bellen naar 0161-451387 of stuur een mail naar info@hooikar.nl.
Graag tot snel bij De Hooikar!!

terug naar overzicht