Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Gezocht medewerkers: All-round, Bediening & Kok

Voor Café/Zalen De Hooikar zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers! Hou je van werken in een team? Ben je een harde werker, flexibel en werk je graag op een gezellige plaats? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • All-round medewerker – 32 tot 40 uur per week (minimum leeftijd 20 jaar).
  Altijd al in de horeca willen werken en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken iemand die met passie en plezier op de werkvloer staat en houdt van aanpakken. Het betreft een functie met afwisselende werkzaamheden, waarbij zowel overdag en ’s avonds als in de weekenden gewerkt wordt. Eventueel een functie met op den duur meer verantwoordelijkheden binnen onze mooie familiebedrijf. Horeca ervaring gewenst maar niet verplicht.
 • Bediening medewerker – vanaf 5 uur per week (minimum leeftijd 18 jaar). Eventueel ook vaste dagen bespreekbaar (denk aan bijvoorbeeld zaterdag- en/of zondagbaantje)
  Het betreft een functie op oproepbasis met afwisselende werkzaamheden, waarbij zowel overdag en ’s avonds als in de weekenden gewerkt wordt.
 • Zelfstandig werkende kok – vanaf 5 uur per week (minimum leeftijd 18 jaar).
  Houd je van koken voor grote groepen en vindt je het leuk om o.a. iets moois op een buffet te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken het liefst iemand met ervaring in de horecakeuken.
 • Afwashulp – voor circa 3 uur per week (minimum leeftijd 17 jaar).
  Hou je van werken in een gezellig team? En ben je flexibel in te zetten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Heb je interesse in één van deze functies, of wil je graag wat meer informatie?
Stuur dan een email naar: info@hooikar.nl 

Familie van den Ouweland 
De Hooikar

 

terug naar overzicht