Alphenseweg 14a, 5126 PN Gilze
0161 45 13 87

Paastocht AD6, Een bochtje Om

Wat leuk dat je meer informatie wil over het Alpe d’HuZes Paasevent, Een Bochtje Om. Op 2e Paasdag worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan het onderzoek naar kanker. 

Team Geen Bocht Zonder Hoek bereidt zich nu voor het 3e jaar voor om op 2 juni één of meerdere keren de Alpe d’Huez te trotseren en kan zich niet beter gesteund zien dan dat op 2e Paasdag veel mensen met hen Een Bochtje Om gaan. Dit kan door te fietsen, wandelen, hardlopen of met de kinderen een speurtocht te lopen. Inschrijven kan vooraf, maar kan ook altijd nog op de dag zelf. Voor de eerste 360 deelnemers hebben we na afloop een lekkere verrassing. Je kunt alle activiteiten starten tussen 08.30 en 11.30. Voor de kinderspeurtocht kan tot 14.00 uur gestart worden.

Bij deelname zit een consumptie inbegrepen om op 2e Paasdag te besteden bij De Hooikar in Gilze, het start en eindpunt. Ook zullen we zorgen dat u bidons kan vullen en dat er iets van energie meegenomen kan worden voor onderweg. 

De dag afsluiten kan met een hapje en drankje op het zonnige terras bij de Hooikar, inclusief muziek en volop gezelligheid!

Voor ieder wat wils!
Schrijf je hier in


Wielrennen (€10 p.p.)
Voor de racefiets zijn 3 afstanden uitgestippeld: 80, 95 en 130 km.
Deelnemers krijgen of de GPX bestanden vooraf toegestuurd of kunnen het op de dag zelf krijgen na betaling van het inschrijfgeld.


Fietsfotozoektocht (€10 p.p.)
Voor de meer ontspannen fietsers hebben we een fietsfotozoektocht gemaakt van 35km. De winnende deelnemer kan een mooie prijs verwachten. Prijsuitreiking om 16u.


AD6 - MTB RouteMountainbiken (€10 p.p.)
Voor de mountainbike is een mooie tocht uitgestippeld van 40 km.
Deelnemers krijgen of de GPX bestanden vooraf toegestuurd of kunnen het op de dag zelf krijgen na betaling van het inschrijfgeld.


Wandelen (€10 p.p.)
We hebben 2 heerlijke tochten uitgestippeld van 6,5 km en 13,5 km. Deze zijn ook samen te combineren tot een route van 19,5 km. De uitgepijlde route is deels verhard, deels onverhard. We laten de Rijen links liggen 😉


Hardlopen (€10 p.p.)
We hebben 2 heerlijke tochten uitgestippeld van 6,5 km en 13 km, die gelijk zijn aan de wandeltocht. Je mag tussendoor zwaaien naar elkaar. Deze zijn ook samen te combineren tot een route van 19,5 km. De uitgepijlde route is deels verhard, deels onverhard. We laten de Rijen eveneens links liggen 😉


Kinderspeurtocht (€3 p.p.)
Leuk om samen met kinderen te doen. Een route van ongeveer 3 km door het prachtige Gilze en een ijsje na afloop voor de kleine speurders. 


Schrijf je hier in

Let op: 

  • Alle deelnemers melden zich voor vertrek bij De Hooikar tussen 8.30u-11.30u. 
  • Voor de kinderspeurtocht kan tot 14.00 uur gestart worden.
  • Betaling vindt plaats op de dag zelf voor vertrek. Dat kan contant en per pin.
  • Wielren- en mountainbikeroutes zijn enkel beschikbaar via GPX. Deze ontvang je na betaling.
  • Er is gelegenheid om bij de Hooikar om te kleden (en in noodgevallen te douchen)
  • Parkeren kan op de ruime parkeerplaats naast de Hooikar, gelieve niet langs de weg te parkeren
  • Respecteer elkaar en de omgeving. We houden ten alle tijde rekening met een ander en de natuur.
  • Alle activiteiten vinden plaats op de openbare weg. Inschrijving en deelname is op eigen risico. Leden van Geen Bocht Zonder Hoek en De Hooikar zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en ongelukken.

We kijken uit naar een gezellige dag, waarin sportiviteit, gezondheid, ontspanning en het goede doel op 1 staan.

Tot 2e Paasdag, 18 april!

Sportieve groet,
Team Geen Bocht Zonder Hoek

Volg ons op de voet via:
KWF Teampagina ‘Geen Bocht Zonder Hoek 1
KWF Teampagina ‘Geen Bocht Zonder Hoek 2